JellyPages.com

Friday, August 20, 2010

test HIV & KE JAIS...


bangunan jais


semalamkan....aku & mr kamput telah selesai  menjalani TEST HIv...alhamdulilah kami negatif...hehehhee....aku ingat aku ngan KAMPUT je yg nak kahwen,rupanya punya lah ramai org nak kahwen kat MALAYSIA ni.hahahaa..ramai gak bakal2 pengantin mcm kami ni menunggu giliran untuk amik darah 4 HIV test....alhamdullilah aku ngan kamput org yg ke 3 & ke 4 untuk test HIV....tupun setelah menunggu di KLINIK seksyen 7 tu selama 1 jam.hahhaa...rupanya kaunter HIV dibukak pukul 2 ptg..so apelagi menunggulah jawabnyakan.....

ni pertama kali aku rasa mcmne org nak amik darah...dahlah akuni mmg ader sikit fobia bila ke klinik & hospital so,bertambahlah berdebar nya aku bila MR kamput dah masuk utk di amik darah sebab lps tu giliran aku plak.hehhe...nak je wakilkan mr kamput amikkan darah utk aku.hahaha...sakit???padaaku bolehlah tahan.....kalo uoall nak try rasa amik jarum dan cucuk pada jari mcmtulah rasanya....hahhhaha...nak tahu tak aper jadi ngan aku lps amik darah...aku rasa mcm nak muntah,pening & lemah jer...maybe sebab puasa dan penat kena tgu lama2 kot...hahahaa

oky,lps siap urusan hiv test kitaorg ke JAIs plak...mula2 nak mintak surat yg mengatakan kamput akutu dah tgl shahalam...tapikan bila dah jumpa kakak yg abik hati kat jais tu baru aku tahu yg borang nikah kamput amik kat shahalam bukan sabah...kalo nak kahwen disabah baru amik dari sana..em....tulah kalo kursus kahwen tak pergi,so 1 mendapun tak tahu.....jadi minggu depan kami berdua akan ke kursus kahwen plak....sebab borang dah sepatutnya hantar ke pahang.....alhamdulilah dah settle sikit beban kat ats bahu akuni....skang tgu settle kursus ngan borang kamput bolehlah masa cuti sekolah ni aku hantar pada abah di pahang.....

nak tahu takaper jadi ngan aku lepas balik dari JAIS...aku demam+muntah......maybe sebab amik darah dan aku ni fobia dgn darah dan aku ni lembik sangat kot.hahahaah....siankan aku....huhu

No comments:

Post a Comment

luv u comment