JellyPages.com

Friday, October 15, 2010

15 hr sudah bergelar isteri...

 maap aku pohon kerana baru ni aku dapat membersihkan rumah aku ni,aku masih lagi menyusaikan diri dengan kehidupan baru aku ni...sampaikan untuk membuka facebook & blog aku jadi malas...sebab masa yg ada aku gunakan untuk berehat secukupnya...pernah aku tertido di depan laptop gara2 terlalu mengantuk,bangun je aku tgk laptop sudah tertutup..nasib ada suami yang memahami betapa penatnya si isteri yang bekerja seperti aku..oh!!mcmnelah kalo dah ade anakkan...tapi ni mungkin baru dlm hidup aku,namapun aku masih dlm proses belajarkan..insyaallah lama2 nanti aku akan biasa dengan kehidupan baru aku ini...alhamdulilah,harini hari yg ke 15 aku bergelar isteri kepada suami tercinta nurman bin nordin...amin.....baru semalam je rasanya aku ddk di pelamin bersama suamiku untuk bersanding...cepat benar masa berlalu...aku pun masih lagi dalam proses belajar untuk menjadi seorang isteri yg solehah dan menjalankan tanggungjawab sbgai isteri....
skang rutin hidup aku amatlah sibuk,kalo dulu hanya utk bekerja,pulang bekerja boleh melepak sesuka hati..skang tidak lagi,pagi sarapan kena sediakan....balik kerja dah kena cuci pakaian,kemas rumah & memasak untuk makan malam...rehat....mmg kurang tapi aku rasa happy dgn kehidupan baru aku setelah bergelar isteri..... lebih2 lagi saat mencium tangan suami selepas sembahyang berjemaah....alhamdulilah,akhirnya impian aku terlaksana juga..terima kasih tuhanku....setelah kau turunkan kami pelbagai dugaan akhirnya kami bersatu jua sebagai suami & isteri....
semoga rumahtangga kami ini kekal sampai ke syurga....semoga kebahagian yang kami kecapi ni kekal selamanya2....semoga kami cepat dapat zuriat tanda kasih sayang kami..amin yarabalalamin......doakan kami bahagia ye kawan2...:).
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 gambar semasa bersanding






ps;/tengok dalam fb aku semua pic wedding ada disana ye..
















No comments:

Post a Comment

luv u comment