JellyPages.com

Wednesday, October 27, 2010

selamat tinggal mama,bapak & mama tua....

hari ni dah 27 hb 10 pun...dah jadi isteri kamput 27 hr pun...dan harini mr kamput ku dapat gaji..wah...merasalah gaji suami aku hrni.hahhahaa...(mcm sblum ni tak pernah rasa jer hehe)dan sejak 27 hr jadi isteri ni 3 x dah aku buat prenen test...paling terbaru semalam...tapi yg tak syoknya lom sempat aku mencuba prenent test jatuh ke dlm lubang tandas...gara2 terlalu excited kot.hehehe...so...result nye still negatif & lps ni aku dah tak mahu beli lagi....coz sudah berjanji dgn kamputku begitu..hehe

hari yg ke 27 hr ni jugak hari yg sedih pada aku sebab mama & bapak mentuaku ngan mama tua ku(makcik hubby) tlh balik ke sabah pg tadi.....sedih sebab nya tak tahu bila lagi dapat jumpa ngan diaorg...sabah tu kalo dekat mcm pahang...tiap2 bulan pun aku boleh balik...tapi sabah tu jauh,kena menyeberang laut...mmg berbakul2 pesanan utk aku ngan hubby di berikan mereka...lepas ni mesti rindu masakan mama,sambal mama tua yg wajib ada setiap kali makan,gurauan dari bapak....yg paling kesian mr kamputku,mesti dia sangat rindukan mama & bapak dia..sebab aku lihat air mata hubbyku bergenang semasa memeluk & mencium mamaku...bermula besok pagi,tiada lagi sarapan pg utk aku ngan hubby & tiada lagi bekalan utk kami berdua bawa bekerja....dan bermula jugak besok tugas seorang isteri yg bekerja akan aku pikul sepenuhnya...harap aku akan jadi isteri yg sabar & solehah..dan paling mengharap mr kamputku sedia membantu & memahami situasi isterinya yang bekerja ini.hehehe

mama,bapak & mama tua..selamat tinggal..semoga selamat sampai ke sabah....panjang umur kita akan jumpa lagi..kami akan merindui kalian di sini.... :)
.
.
.
.

.
.
.
.
.











No comments:

Post a Comment

luv u comment