JellyPages.com

Monday, November 1, 2010

pemalas betul skang ni....


skang ni terasa amat bahagia sekali dengan kehidupan aku...punya seorang suami yang penyayang, bertangungjawab & skang semenjak kahwen mrkamput dah pandai romantis....kalo dulu masa kawan & bertunang(6 thn kami kenal)mmg sgt2 menyakitkan hati..sebab hubby ku ini lgsng tak pernah bersikap romantis ngan aku..aper lagi ucapan I LOVE U...tak pernah di ucapkannya....tapi skang semuanya sudah bertukar..alhamdulilah....aku suka dan terasa diri ini di hargai....lebih2lagi bila aku DI SAHKAN HAMIL...alhamdulilah,lengkap rasa nya hidup...bila impian selama ini jadi kenyataan.... :)

semenjak aku di sahkan hamilni....mmg aku kurang sihat,tak bermaya...bangun pagi je..mesti rasa nak muntah,lepas makan je dah mula loya2....3 hr aku mc gara2 aku demam yg teruk & sakit belakang....lepas tu yg tak bestnya...aku jadi malas...pemalas yg sangat2..malas nak masak,malas nak kerja,yang paling teruk malas utuk mandi....bila nak pergi kerja...mulalah rasa mcm malas je nak mandi..hehehe....kenapa entah???maybe sebab pembawakan baby ni kot....ouh!!!!notty ye anak mummy ni....kalo mummy tak semangat & rajin nak kerja mcm ne mummy nak tolong babah sayang...cari duit untuk baby & family kita nanti...sian babah penat cari duit sorang2...

harap lepas ni...still mcm dulu...rajin & aktif....barulah baby cergas....dan yg paling penting baby selamat lahir ke dunia...utuk anak mummy dan babah ni....jgn notty ye sayang....jadi budak yg baik dlm perut mummy ye...love u so much my son....muahhhh...

No comments:

Post a Comment

luv u comment