JellyPages.com

Sunday, July 17, 2011

permata hati mummy & babah





 AISY NUR RAYYAN
alhamdulilah hrni dah 2 minggu mummy berpantang...2 minggu juga permata hati mummy ngan babah yg selama ni kami tgu selamat lahir kedunia,,,baru skang mummy dapat upload story baby mummy ni...baru nak belajar menjadi seorang mummy jadi amik masa juga untuk mummy lakukan dengan baik..tapi nasib baik ade tok mak yang banyak bantu mummy...yang paling penting dan mummy bersyukur mummy dapat suami yang sangat bertanggungjawab & penyayang macam babah....jadi ringanlah sikit beban mummy..
mummy nak start story pasal baby mummy ni...skang pun mumy curi2 tulis blog saat good boy mummy sedang tidur...tapi bila-bila masa aje boleh bangun coz mummy tengok anak mummy tu dah mcm tidur ayam dah.mata kejap buka kejap tutup dah tak berapa nak lena.hehe...mummy selamat lahirkan aisy nur rayyan pada 3 hb 7 pukul 8,06 mlm(ahad) di HSPTL SUNGAI BULUH secara normal..alhamdulilah kejap je mummy di LB ROOM..alhamdulilah allah permudahkan urusan masa mummy lahirkan AISY NUR RAYYAN BIN NURMAN permata hati mummy & babah...mummy sgt berpuas hati ngan semua kakitangan hsptl SUNGAI BULUH..bagus..terbaik...tapi kesian babah lgsg tak dapat temankan mummy di LB ROOM...sbb nurse tak sempat nak panggil babah coz mummy kejap je dah bersalinkan AISY..babah masuk LB ROOM pun semuanye dah selesai..terkejut babah & menangis babah coz dia tak dapat tgk anaknye lahir dan menangis happy sbb AISY selamat lahir sempurna di dunia...terima kasih ya allah semoga kau berikan kesihatan yang baik pada anak ku..amin....
rasa mcm mimpi je bila anak dah ader depan mata....skang AISY dah 3.1 KG...lahir just 2.98 kg jer...AISY kuat minum susu...sangat aktif...tak suka di bedung...dan yg paling penting AISY sangat sama dengan babah...langsung tak ikut rupa mummy...skang mummy dah ade 2 orang superhero dalam hidup mummy..lengkap sudah rasanye hidup mummy skang ni...doa mummy semoga anak mummy ni diberi kesihatan yang baik,sihat sentiasa,membesar bagai juara,jadi anak yang membanggakan mummy & babah,hamba allah yang sentiasa ingatkan penciptanya,,,anak soleh dan sentiasa sayang & hormatkan babah serta mummy ye nak...AISY NUR RAYYAN...permata hati,nyawa mummy & babah..LOVE U SO MUCH MY SON...MUAHHHHHHH.....





No comments:

Post a Comment

luv u comment