JellyPages.com

Monday, August 8, 2011

aisy yang dah BAM...BAM..


baru harini mummy dapat upload blog mummy yang bersawang ala-ala umah kosong yang takde penghuni ni...mummy malas lagipun mummy sibuk uruskan anak mummy yang emsem boy ni...dan mummy baru balik dari shahalam (walaupun pantang blom abis)coz ade exam...entahlah mcmne result exam mummy tu...hati asyik ingat AISY di pahang je time exam....blom lagi dengan cik B mummy yang bengkak ala-ala belon sebab AISY tak nenen...sian mummy kan....ibu moden yang terpaksa hadapi semuanye dalam pantang demi kerje dan masa depan..chewahhhhh..hahahaa

hari ni genap mummy melahirkan AISY 35 hari....maksudnye anak mummy dah 35 hari dah pun..AISy makin sihat..alhamdulilah..makin BAM..BAM.....dah 3.6 kg pun....tinggipun dah 56 cm....oh!!!dah jadi anak bujang baby ni ye.hehehe....yang paling best..AISY dah tau buat perangai..hehe...tak mau tidur pkai seluar..just nak pkai pampers dan bogel.....hehehe...oH! anak.....pandai ye nak buli mummy dan tok mak skang ni...

raya ni memang best dalam hidup mummy....dapat beraya dengan 2  oarang hero idaman malaya..BABAH & AISY..oh!!!sugguh teruja mummy....nak kumpul banyak2 duit raya utk AISY..(bersiap sedialah untie & uncle aisy ye hahahaha) baju raya pun dah beli..tema BIRU..skang tgh cari baju untuk AISY warna biru....walaupun baju AISY dah macam nak bukak kedai pakaian kana-kanak...tapi untuk baju sedondon raya ni dgn babah & mummy takde plak warna biru..sian anak mummy kan...tulah kalo tema tak dirancang....hehe..untuk raya ke 2 tema baju kita putih...alhamdulilah yang ni lengkap untuk kita ber3...

mummy tak sabar nak tunggu 17 hb ni...genap 44 hari mummy berpantang..lepas tu MERDEKA lah mummy.hehee..dah gatal sangat kaki mummy ni nak jalan-jalan bawak anak mummy ni..shopping baju raya dengan tok mak....bahagianye hidup mummy...dah ader HARTA PALING TAK TERNILAI ..anak mummy AISY NUR RAYYAN....doa mummy anak jadi anak yang soleh dan berguna satu hari nanti ye...

No comments:

Post a Comment

luv u comment