JellyPages.com

Saturday, August 20, 2011

si ANAK teruna MUMMY..



pejam..celik..pejam celik...dah masuk hari ke 48 dah rupanyer usia anak teruna mummy yang sorang tu...sekejap je rasanyer..barujer mummy rasa nikmat melahirkan si anak teruna mummy dan babah tu..rupanya harini dah 48 hari usia kamu nak...mummy pun dah MERDEKA dari berpantang..alhamdulilah,syukur sebab dah selesai azab berpantang...MERDEKA!!!MERDEKA!!MERDEKA untuk diri mummy yer..ngeeee:)

citer pasal siteruna mummy yang emsem boy tu...skang anak teruna mummy tu dah pndai berborak..walaupun dalam bahasa yang sukar difahami...tapi setiap kali mummy berbual dgn AISY mesti SI TERUNA kesayangan mummy akan bagi respons utk berbual dengan mummy..OH!!!sungguh bahagia mummy rasa sebab mummy dah ade anak teruna yang sangat peramah..hehehe...AISY pun skang dah makin pandai nak buli mummy & tok mak...malam-malam akan bangun smpai ke subuh baru nak tidur..akibatnyer mata mummy dah jadi ala-ala mata panda yang kiut miut gitu...ngeee...anak bujang mummy ni pun dah makin bam..bam..alhamdulilah,syukur allah swt bagi kesihatan yang baik pada AISY..memang mummy excited bahkan terlebih excited bila bab nak story pasal BUAH HATI KESAYANGAN MUMMY & BABAH NI...dah tak sabar rasanyer nak dengar aisy sebut dan panggil "MUMMY"dah tak sabar nak tengok AISY berjalan,bercakap dan main bola ngan babah..CEPATLAH BESAR si BUJANG mummy..besar BAGAI JUARA buat mummy & babah ye nak..ALHAMDULILAH  SYUKUR ATAS KURNIAAN YANG TAK NILAI ALLAH SWT pd mummy & babah iaitu AISY NUR RAYYAN si bujang mummg :)

No comments:

Post a Comment

luv u comment