JellyPages.com

Tuesday, November 29, 2011

demuk...demuk...demuk..

Salam Maal Hijrah ;)

semoga kita semua berhijrah ke arah yang lebih baik...taknak dengki-mengdengki,busuk hati sesama kita,fitnah orang sesukahati...oky moga hijrah kita lebih baik dari yang semalam :)

oklah,disebabkan mummy still cuti lagi jadi mummy nak cite tentang masalah yang melanda mummy skangni..oh!!!ni kira luahan rasalahkan...(sebelum baca sila muntah hijau berbaldi-baldi dulu yer!!)masalah apatu masalah  DEMUK vs GUMUK vs TEMBAM vs BOROI=mummy aisy..meh tengok perbezaan mummy dulu,kini dan sekarang...100% berubah siot..



ni masa zaman bercinta dengan mr kamput 45 kg lagi..jeles giler
.
.
.
.


yang ni dah sah jadi tunangan mr kamput 45-48 kg ...sakittt hati betul!!
.
.
.
.
.


 ni time masa kawen dan baru 2 minggu jadi isteri mr kamput...48 kg..comel ngan romantikkan..hehe
.
.
.
.

.time prenen aisy..79 kg last sebelum due..oh!!gedempol..tapi takpe namapun prenenkan


.
.
.
.
.


lepas pantang melahirkan aisy..oh!!!50 kg..sukerlah konon..


JENG..JENG....JENG...

 *BOOOM..BOOMM..BOOMMM..BOOOMM mercun yang nak meletup sebab tak sanggup tgk perempuan gumuk*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



now finally!!!56 kg(maybe sekarang 60 kg already)amikko..membesar dengan jayanya!!!hidup mummy


sekarang tgh berpikir macamner nak kembali slim mcm dulu..eleh!!tupun setelah org dok cakap mummy gumukkan...sebelum ni makan jer yag mummy tau...takpe...mummy akan buktikan...mula dari hrni..mummy akan diet...tak mau makan nasi...konon...bukan hari- cakap macamtuker???yang penting skang,besok akan daftar kelas erobik ADILLA FITNESS & DANCE...nak slim+sihat...chaiyokkk mummy!!!pleseeelah ucap chaiyok untuk mummy..hehhe

No comments:

Post a Comment

luv u comment