JellyPages.com

Monday, November 21, 2011

jalan-jalan menghabiskan duit babah!!!

selamat hari minggu gojes-gojes sekalian...apa plan harini ye!!dating,rewang-rewang,balik kampung atau duk umah menggemukkan badan dengan aktiviti wajib makan dan tido jeker...kalo 
mummy yang dok kat umah time cuti ni..komfem aktiviti wajib makan makan dan tido jer mummy buat..mana badan tak gedempol...

disebabkan dah lama tak bawak BOS BAM BAM jalan-jalan aka shopping so mummy dan babah amik peluang harini bawak AISY jln-jalan..lagi plak susu dan pampers aisy dah abis dan lagi plak babah dah gaji...(mummy jer yg lom gaji siannnnya)apalagi masanilah nak abiskan duit babah kan son.hehhee..
penyakit M besar mummy pun dah smpai jom layan gambar happy nya anak teruna  mummy shopping..tapi macam mummy jer yg terlebih happy sebab berjaya mempokaikan babah.hahaa
.
.
.
.
.
.
.
 aisy yang boleh ddk dlm waker dah


 hye!!!saya bukan utk dijual ok

 smile......yang nomei

 memang gaya seorang bos anak ammi ni

 ammi ngan aisy episod posing2 dulu

nomeiiii pkai topi gegirl...

No comments:

Post a Comment

luv u comment