JellyPages.com

Tuesday, February 7, 2012

SELAMAT ULANG TAHUN mr kamput!!

ASSALAMUALAIKUM....

selamat malam...wah!!ucapan skema tengah-tengah malam macamni kan...hehe...harini mummy saja cover biji mata mummy yang besar ni dari tertutup..aisypun dah lama lena dibuai mimpi..tinggal mummy sorang-sorang je yang setia menunggu depan lapptop gara-gara nak tunggu detik 12pm...ader apertu ye??sangat special tau!!sanggup mummy korban kan mata yang sangat-sangat mengantuk ni disebabkan 7 febuari ulang tahun mr kamput mummy yang ke 29...saja nak ala-ala romantik gitu nak jadi orang pertama wish still macam mula-mula bercinta 6 tahun yang lepas....best tak mummy???bestkan!!!terharu dibuatnya...adesss!!mummy plak yg hover emo,mr kamput mcm biasa takde perasaan langsung.hahhahaa

mummy doakan suami mummy yang tercinta,yang mummy sayangi merangkap BFF mummy smpai ke syurga diberikan kesihatan yang terbaik,panjang umur,murah rezeki,sentiasa menjadi suami & ayah yang bertanggungjawab...sentiasa sayang & cintakan mummy dan aisy nur rayyan..rumah tangga mummy ni bahagia hingga ke syurga..aminnn...plan untuk birthday mr kamput mummy nak buatkan kek hari jadi buatan tangan mummy sendiri..tapi malangnya tak sempat nak buat besok sebab besok mummy dan untie nana nak bawak tokmak ke sunway piramid..lagipun babah aisy keje besok..insyaallah lambat sikit mummy raikan birthday mr kamput untuk tahun ni..komfem dengan tema surprise lagi macam setiap tahun..hahhaa,.....insyaallah nanti mummy upload pasal bsambutan birthday babah aisy kat sini ye!!!sementara tu meh layan gambar kek harijadi yang mummy plan nak buatkan dekat mr kamput mummy..hope menjadilah!!!hehehe

boleh cayaker mummy????hahhaa

sekian....

aisy pesan: sebabkan hrni birthday mr kamput tulisan pun kena pinklah..haha

No comments:

Post a Comment

luv u comment