JellyPages.com

Tuesday, February 19, 2013

aku RASA nak lempang jer muka ko!!

ASSALAMUALAIKUM...
 
jaga-jaga sekalian harini mood mummy nak jadi singa lapa...rasa nak lempang laju-laju jer muka manusia(eh!sesuaiker dipanggil manusia)yang tak sedar diri langsung....sesuka hatijer nak buat anak orang macam roti canai dilambung-lambung ,dibanting-banting tanpa rasa belas kasihan....1 malaysia kecoh dengan kes amah aka SYAITAn yang tak sedar diri mendera baby umur 4 bulan...mummy jer yang baru tahu semalam tupun lepas aisy nur rayyan tidur mummy layan berita tv3 dan keluarlah pasal baby yang kena deratu..menitis,berdiri bulu roma 1 badan bilamummy tengok video baby tu kena lambung macam tu sekali dibuatnya...lebih-lebih syahdu bila time tu tengok aisy nur rayyan tengah lena tidur..lagilah menitis airmata mummy ni...mummy ni kan ada peyakit nila tengok aisy tidur rasa macam nak nangis,sayu dan kesianjer dekat anak teruna mummy tu...ya allah!!apalah dosa baby tu kat ko wahai perempuan???sampai macam tu sekali ko lakukan dekat budak yang baru 4 bulan kenal dunia...
 
sungguh sangat-sangat mummy tak faham apalah sebab perempuan sewel tu lakukan macamtu dekat baby yang baru berusia 4 bulan..takde langsung rasa bersalah dan kesianker???tulah orang cakap dasar tak sedar diri..bukanker tujuan datang ke malaysia nak cari rezeki...tapi bila allah dah bagi rezeki dengan sendiri musnahkan....skang tak pasal-pasal kena duduk malaysia 20 tahun...duduklah dalam penjara...baru padan muka nak sangatkan ....belom lagi bab hukuman di akhirat,di malaysia ni pun dah berribu-ribu sumpah seranah si sewel tu dapat atas perbuatan yang dia lakukan pada baby kecil tu..tak selamat dunia akhirat hidup ko wahai perempuan sewel....uhhh!!emosi sungguh mummy dibuatnya...kalo bab kes dera mendera kanak-kanak ni mmg hati mummy mudah tersentuh....tulah nasib dan risiko yang kena tanggung bila bergelar seorg ibu,wanita yang perlu bekerja mencari rezeki...kena hantar anak pada orang lain yang perlu menjaganya...bukan senang nak jumpa insan yang sayang dan ikhlas suka kan anak orang lain macam anak sendiri...mummy bersyukur bila aisy selesa dengan nenek bs dia...alhamdulilah rezeki aisy dapat pengasuh yang baik...alhamdulilah..

harap baby comel tu sihat seperti biasa..pada kedua ibu bapa baby harap bersbar atas dugaan yang allah berikan ni...harap lepas ni takda lagi kes-kes kejam pada kanak-kanak di malaysia ni yer....ya allah lindungilah anak ku aisy nur rayyan dari manusia durjana dan syaitan laknatullah..amin

NAK JER AKU LEMPANG KO TAU!!!   


NILAH BABY COMEL KENA DERA TU..KESIAN KAN..

 
 

No comments:

Post a Comment

luv u comment