Skip to main content

ANAK DARA SAPELAH NI......

.................PIC NI PALING AKU SUKA....SANGAT COMEL....

..............GERAM TGK...MMG COMEL......

..............SEMUA PIC AMIK KAT fB MIA SARA NASUHA@AMANI........

ANAK sapa lah ni...comel sangat....geram tengok...bertuah kalo dapat anak mcamni....comel,bijak....mmg bertuahlah mak ayah mia sara@amani ni....adik mia ni pelakon ADAM MAYA kat tv3...kalo korang tgk cite tu kompem korang kenal ngan AMANI NI.....mula2 dulu aku ingatkan MIA ni anak SEIn...tapi rupa2nya silap....anak org lain....mmg comel sangat MIA n i.......harap2 anak aku ngan MR KAMPUT aku nanti secomel+sebijak MIA SARA ni....aku rasa mesti ramai org geram kat MIA ni....rasa mcm nak gigit2 je kalo dapat jumpa ni....skang budak kecik yg paling top+glamer kat MALAYSIA ni MIASARA lah agaknya.....coz 1 MALAYSIA kenal dia....n teringin nak anak comel mcam dia....so,bg ibu2 yg tgh ngandung tu banyak2 lah baca surah yusuf untuk dapat anak yang cantik dan sempurna ek...buat adik MIASARA NASUHA harap2jadi anak yg solehah,taat pada ibu bapa dan berjaya didunia akhirat bila dah besar nanti ek....sungguh comel ini budaklah...................geram......
umo baru 4 tahun tapi dia punya fan dah hampir2 10 ribu...bayangkan kalo dia dah umo 40..maybe 1 dunia peminat dia.....aku paling suka pic dia bebikini hijau tu....punyalah sexy+rambut ala2 helmet bapak aku+pipi kembung mcm donat....mmg cun disukai ramai.....mcm nak terkam je kat gambar tu bila tgk pic mia berbikini tu....bertuah badan mak ngan bapak diakan.....kalo aku ade anak dah aku tempah untuk calon menantu....oky MIASARA....tgu anak untie nanti ek....hahahaha.....ape mak dia makan masa ngandungkan mIa ni ek....sejuk perut mak ko ngandungkan ko MIA..kecik2 dah bleh bantu mak ayah...ade duit poket sendiri.....kalo dah besor..kompem bloh jadi jutawan budak kecik yg comelnikan....aku geram sangat tgk gambar2 MIA ni....geram sampai mcm nak tumbuk je..dushhhhh.....dushhhhhh....dushhhhhh....amik ko MIA SARA NASUHA...kan dah kena tumbuk......SAPE SURUH KO COMEL SANGAT.....HAHAHA.....ANAK SAPALAH KO NI EK???????knape bukan dari keturunan aku....kalo tak komfem anak aku pun secomel MIASARA NASUHA nanti.....hehehe.....tapi aku dulu masa kecik comel gak per...ala2 muka MIA gaklah...cuma aku tak berlakon dlam ADAMAYA jer...kalo ADAMAYA dah ada masa aku kecik2 dulu mesti aku yg amik watak AMANI tu...hahaha...skangpun still comel giler pe....hehehe...perasanlah ko NURUL HANIDA....MIASARA tetap COMEL+KIUT MIUT=ENAK BEKRIM DISUKAI RAMAI HAHAHAHA...HIDUP MIA!!!!!!!

Comments

Popular posts from this blog

kelebihan surah yassin ayat 9.

ASSALAMUALAIKUM
Hari ni mommy nak share surah yang mommy selalu bacakan untuk hero-hero mommy sebelum tido dan semasa berada didalam kereta.Memang mommy akan bacakan semenjak Aisy baby lagi dan sampailah sekarang Aisy dah nak masuk 5 tahun usianya masih mommy amalkan untuk anak-anak mommy.Kadang-kadang Aisy tolong ingatkan"mommy,belum baca doalah"....almaklumlah faktor usia yang dah makin meningkat so,penyakit lupa tu selalu je datang melekat di dalam diri mommy ni kan...ok dekat bawah ni mommy kongsikan ayat-ayat pendek yang mommy baca untuk anak-anak syurga mommy Aisy dan Arryan manalah tau ada yang tak tau kebaikan nya boleh di amalkan selepas inikan..
 Sebelum tido mommy akan bacakan ayat kursi,surah al fatehah,doa tidur dan ayat dari surah yassin ayat 9 untuk aisy dan arryan. Bila berada didalam kereta selain ayat kursi dan doa naik kenderaan mommy juga akan bacakan ayat 9 dari surah yassin ini...mari kita tengok kebaikan ayat ini ye!!



BISMILLAH HIROHMANIROH HIM....




&quo…

sup tepung aka pan mee!!

assalamualaikum...
sebenarnya dah lama sangat mummy terliur nak makan sup tepung aka pan mee!!first makan masa zaman sekolah 14 tahun dulu..masa tu kawan mummy yang memang teror buat sup tepung ni yang buat!!!kawan mummy ni mix cina mak dia cina so mmg sup tepung ni makanan harian family dialah...masatu zaman ddk asrama,balik cuti sek bulan 12 ingatkan nak tunjuk teror kat mak abah dan adik2 mummylah pandai masak sup tepung hampehhh langsung tak jadi hahahahha...spoil mood betul!!!siap kena gelak dgn 1 family lagi tau!!lepas tu terus insaf nak try masak..sampailah terjumpa ah cheng laksa kat giant!!start makan balik pan mee...tp takdelah setiap hari dok bedal jarang2 bila terasa nak makan je...last2 entah mcmne dok sibuk berwhatsapp bagai kat group sekolah terceritalah pasal sup tepung ni!!mintak resepi, try buat bagi adik2 mummy , mrkamput, aisy dan arryan makan dan resultnya alhamdulilah positif bab kata aisy emmm ,dapp!!! hahaha..dengan bangganya mummy share resepi kat sini yer sang…

tips anak cepat bercakap..

ASSALAMUALAIKUM.... alhamdullilah dah berada di kedua minggu terakhir febuari...dah nak msuk bulan mac dah tak lama lagi..cepatyer skang waktu tu berlalu pergi...secepatnya badan mummy ni naik...bilalah nak slim sikit..nak merasa 48 kg balik tak taulah bila nak dapat...risau bila badan,perut ,peha makn membesar tapi kalo nampak makanan tak ada pulak nak risau kalo makan dengan banyakkan...still membedal nasi,makanan yang berlemak tanpa segan silu yang badan tu dah gedempol....mummy,mummy....nak jadi macam big show ker baru nak stop makan???bila lah agaknya nak blaja diet ni ek?? aisy dah lama terlena lepas mummy bagi makan ubat selsema dengan paksa..susah betul nak mamam ubat abak teruna seorang ni..perangai sapalah yang aisy ikut yer..keh..keh..keh....makan ubat dah macam nak melawan musuh lakunya..kena bersilat bagai...aduyai anak kesayangan....kenapalah ikut bab susuh makan ubat tu dr mummy aisy ikut babah yang sangat senang nak makan ubat siap boleh tanpa air dan isap ubat yang pahi…