Skip to main content

DATING bunga2 CHENTA with KAMPUT!!!


DAH lama nak upload pic DATING BUNGA2 CINTA dgn MR KAMPUT di ICTY...tapi skang baru dapat upload...sebabnya nak tahu tak???ni ENCIK BERUKBAND MAXIS sgt2 ting tong sejak akhir ni lah...bila nak upload pic...sangat lembab mcm itu ENCIK SIPUT lah....huhhuhu..untuk upload 5 keping pic ni pun punyalah susah...ENCIK BERUKBAND MAXIS...kamu mahu kena POTONG ke?????sejak2 akhir ni kenapa kamu sangat lembap???bulan2 bayar ape perkhidmatan kamu tu...adoyai!!!!takpe bg peluang sampai ujung bulan 8 ye ENCIK BERUKBAND MAXIS kalo tidak nyah kamu dari hidup aku..heheeee

ok uoall,story psal DATING BUNGA2 CHENTA DI ICTY ni...aku mmg dah lama ajak MR kamput ke icty..bukan takpernah pergi....pernahpun....cuma lompernah dating2 dgn MR KAMPUT kat situ..dan yg paling penting MR KAMPUT tak pernah ke situ..siannnkan....so,setelah 1000x asyik cancel je..so,mlm minggu yg lepas(24 hb 07 2010)impian nak ke sana tercapai.....

dulu aku pernah ke ICTY dgn  adik2 aku..waktu ICTY tu tak meriah sangat..banyak lampu yg rosak dan tak berfungsi..tapi bila pergi dgn mr kamput ICTY dah berubah....patutlah parkingpun dah kena bayar RM 2....mcm2 adalah...dinosour pun ada tahu.hehehe...yg tak bestnye..bila dekat je sikit nakbergambar dgn lampu2 kat situ..mulalah ader ABG2 YG MENIUPKAN WISEL dgn kuat...tak best langsung....nak posing ala2 modelpun susah....apalah salah bg peluang duduk dekat sikit....kalo yg cuba buat jahat barulah tiupkan wisel tu....entahlah maybe ABG2 WISEl tu mmg nak sangat jadi PENGADIL BOLA kot..tu yg dok asyik tiu wiseljer....uoall yg tak pernah ke ICTY aku syorkan pergilah bawak family jln2 kat situ......tapi tempat tu mmg tak sesuai untuk anak2 kecik(baby-3 thn)coz dah mlm kat situ mcm tak elok je untuk budak2 kan....kalo mak bapak yg nak jugak ke ICTY ape kata tinggalkan anak2 uoall tu kat umh nenek ke,umh mak ke,takpun umh mak mentua masing...uoall cakaplah"NAK DATING BUNGA CINTA2 "komfem ramai yg sudi jaga anak2 uoall tu.hehehee......okylah layanlah pic aku kat ICTY tu...tu je yg dapat upload....pic yg lain tu simpan je dalam kamera coz ENCIK BERUKBAND SGT JELOUS NAK UPLOAD BANYAK2 GAMBAR.maybe sebab dia tak dapat bergambar dgn ENCIK DINOSOUR kot.hehheheee

Comments

Popular posts from this blog

kelebihan surah yassin ayat 9.

ASSALAMUALAIKUM
Hari ni mommy nak share surah yang mommy selalu bacakan untuk hero-hero mommy sebelum tido dan semasa berada didalam kereta.Memang mommy akan bacakan semenjak Aisy baby lagi dan sampailah sekarang Aisy dah nak masuk 5 tahun usianya masih mommy amalkan untuk anak-anak mommy.Kadang-kadang Aisy tolong ingatkan"mommy,belum baca doalah"....almaklumlah faktor usia yang dah makin meningkat so,penyakit lupa tu selalu je datang melekat di dalam diri mommy ni kan...ok dekat bawah ni mommy kongsikan ayat-ayat pendek yang mommy baca untuk anak-anak syurga mommy Aisy dan Arryan manalah tau ada yang tak tau kebaikan nya boleh di amalkan selepas inikan..
 Sebelum tido mommy akan bacakan ayat kursi,surah al fatehah,doa tidur dan ayat dari surah yassin ayat 9 untuk aisy dan arryan. Bila berada didalam kereta selain ayat kursi dan doa naik kenderaan mommy juga akan bacakan ayat 9 dari surah yassin ini...mari kita tengok kebaikan ayat ini ye!!



BISMILLAH HIROHMANIROH HIM....




&quo…

sup tepung aka pan mee!!

assalamualaikum...
sebenarnya dah lama sangat mummy terliur nak makan sup tepung aka pan mee!!first makan masa zaman sekolah 14 tahun dulu..masa tu kawan mummy yang memang teror buat sup tepung ni yang buat!!!kawan mummy ni mix cina mak dia cina so mmg sup tepung ni makanan harian family dialah...masatu zaman ddk asrama,balik cuti sek bulan 12 ingatkan nak tunjuk teror kat mak abah dan adik2 mummylah pandai masak sup tepung hampehhh langsung tak jadi hahahahha...spoil mood betul!!!siap kena gelak dgn 1 family lagi tau!!lepas tu terus insaf nak try masak..sampailah terjumpa ah cheng laksa kat giant!!start makan balik pan mee...tp takdelah setiap hari dok bedal jarang2 bila terasa nak makan je...last2 entah mcmne dok sibuk berwhatsapp bagai kat group sekolah terceritalah pasal sup tepung ni!!mintak resepi, try buat bagi adik2 mummy , mrkamput, aisy dan arryan makan dan resultnya alhamdulilah positif bab kata aisy emmm ,dapp!!! hahaha..dengan bangganya mummy share resepi kat sini yer sang…

tips anak cepat bercakap..

ASSALAMUALAIKUM.... alhamdullilah dah berada di kedua minggu terakhir febuari...dah nak msuk bulan mac dah tak lama lagi..cepatyer skang waktu tu berlalu pergi...secepatnya badan mummy ni naik...bilalah nak slim sikit..nak merasa 48 kg balik tak taulah bila nak dapat...risau bila badan,perut ,peha makn membesar tapi kalo nampak makanan tak ada pulak nak risau kalo makan dengan banyakkan...still membedal nasi,makanan yang berlemak tanpa segan silu yang badan tu dah gedempol....mummy,mummy....nak jadi macam big show ker baru nak stop makan???bila lah agaknya nak blaja diet ni ek?? aisy dah lama terlena lepas mummy bagi makan ubat selsema dengan paksa..susah betul nak mamam ubat abak teruna seorang ni..perangai sapalah yang aisy ikut yer..keh..keh..keh....makan ubat dah macam nak melawan musuh lakunya..kena bersilat bagai...aduyai anak kesayangan....kenapalah ikut bab susuh makan ubat tu dr mummy aisy ikut babah yang sangat senang nak makan ubat siap boleh tanpa air dan isap ubat yang pahi…