Skip to main content

KESAYANGAN KU DUNIA AKHIRAT....



HARINI MOOD SANGAT BAIK..SANGAT HAPPY..SANGAT BERBUNGA2..SANGAT CERIA..MCM DALAM MOOD LOVE STORY JE...MOOD RINDUKAN SESEORANG...MOOD SEDANG ANGAN2..MOOD MCM BARU BERCINTA...MOOD MACAM MULA2 JATUH CINTA..MOOD BUNGA2 BUNGA CINTA..hehehe


harini jugak nak story dekat korang2 semua pasai LELAKI YANG AMAT AKU CINTAI & SAYANGI....dialah NYAWA+SAHABAT+TEMAN SUSAH DAN SENANG+KEKASIH+TUNANG dan BAKAL SUAMI AKU..AKU SAYANG+CINTAKAN KAMU SANGAT2 wahai MY PRINCE NURMAN NORDIN.....sangat2....harap hubungan kita ni kekal selamanya.....(KALINI N3 aku mmg ala2 jiwang sebab ikut mood harini yg bunga2 cinta hehehe)



em...tak pernah lagi aku bagi tahu mcmne detik perkenalan kamikan....tahun ni insyaallah 9 DIS 2010 ni genap 6 tahun aku ngan tunang aku tu berkawan+bercinta & berkasih....dah lamakan...kami dah kenai hati budi masing2..dah kenalfamily masing2..dah tahu perangai masing2.....yang penting KAMI DAH HARUNGI BERBAGAI2 DUGAAN,SUSAH SENANG BERSAMA2.. :)



kenapa aku tertarik dan boleh jatuh cinta pada MR KAMPUT aku tu??korang nak tahu tak??sebab aper...pertama sekali sebab dia ada 3 menda yg aku suka pada seorang lelaki...1-DIA SUKA LUKISAN &PANDAI MELUKIS.. 2- DIA SUKA SUKAN(BOLA,BADMINTON,FUTSAL & GOLF DIA PALING SUKA) 3- DIA PANDAI MAIN GITAR+SUKAKAN HIBURAN(BKN PERGI FOYAZS KE CLUBBING TAHU..TAPI SUKA NYANYI...JAMMING...DAN HIBURAN)

ciri2 yg aku suka tu..semua ada pada bakal suami akutu...lagipun aku suka 3 perkara tu..aku suka sukan,hiburan dan seni(melukis)....yang paling penting...TUNANG AKUTU mcm abah aku...(dulu mmg aku nak cari org mcm abah aku..alhamdulllilah aku dah dapat)...DIA sangat2 rajin bekerje,bertanggungjawab,penyayang,pendengar yg setia & very funny..(penghibur aku dikala susah hati)insyaallah aku tahu dia dapat bahagiakan aku dan melindungi aku serta memberikan kebahagiaan kepada aku dan bakal anak2 aku nanti...insyaallah.....memang aku yakin dia LELAKI sesuai utk aku...




pertama kali aku jumpa BAKAL SUAMI aku tu di JHR..kami sama2 tmpt kerja...dan akhirnya jatuh cinta.....mungkin dah ditakdirkan kami untuk hidup bersama itu yg kerasian tu ada....skang setelah hampir 6 tahun menyulam kasih...insyaallah pada tarikh keramat 1 OKTOBER 2010...kami akan jadi suami isteri yg sah....skang ada 3bulan je lagi....aku sangat berharap impian dan angan2 aku selami ini akan tercapai....DIALAH CINTA PERTAMA & TERAKHIR AKU....CINTA ABADI YG SUCI HINGGA KE AKHIR HAYAT....aminnnnnnn.......MY DEAR,MY LALING,MY SWEET HEART,MY LOVE.....I LOVE U SO MUACH DEAR.........


Comments

Popular posts from this blog

kelebihan surah yassin ayat 9.

ASSALAMUALAIKUM
Hari ni mommy nak share surah yang mommy selalu bacakan untuk hero-hero mommy sebelum tido dan semasa berada didalam kereta.Memang mommy akan bacakan semenjak Aisy baby lagi dan sampailah sekarang Aisy dah nak masuk 5 tahun usianya masih mommy amalkan untuk anak-anak mommy.Kadang-kadang Aisy tolong ingatkan"mommy,belum baca doalah"....almaklumlah faktor usia yang dah makin meningkat so,penyakit lupa tu selalu je datang melekat di dalam diri mommy ni kan...ok dekat bawah ni mommy kongsikan ayat-ayat pendek yang mommy baca untuk anak-anak syurga mommy Aisy dan Arryan manalah tau ada yang tak tau kebaikan nya boleh di amalkan selepas inikan..
 Sebelum tido mommy akan bacakan ayat kursi,surah al fatehah,doa tidur dan ayat dari surah yassin ayat 9 untuk aisy dan arryan. Bila berada didalam kereta selain ayat kursi dan doa naik kenderaan mommy juga akan bacakan ayat 9 dari surah yassin ini...mari kita tengok kebaikan ayat ini ye!!



BISMILLAH HIROHMANIROH HIM....




&quo…

sup tepung aka pan mee!!

assalamualaikum...
sebenarnya dah lama sangat mummy terliur nak makan sup tepung aka pan mee!!first makan masa zaman sekolah 14 tahun dulu..masa tu kawan mummy yang memang teror buat sup tepung ni yang buat!!!kawan mummy ni mix cina mak dia cina so mmg sup tepung ni makanan harian family dialah...masatu zaman ddk asrama,balik cuti sek bulan 12 ingatkan nak tunjuk teror kat mak abah dan adik2 mummylah pandai masak sup tepung hampehhh langsung tak jadi hahahahha...spoil mood betul!!!siap kena gelak dgn 1 family lagi tau!!lepas tu terus insaf nak try masak..sampailah terjumpa ah cheng laksa kat giant!!start makan balik pan mee...tp takdelah setiap hari dok bedal jarang2 bila terasa nak makan je...last2 entah mcmne dok sibuk berwhatsapp bagai kat group sekolah terceritalah pasal sup tepung ni!!mintak resepi, try buat bagi adik2 mummy , mrkamput, aisy dan arryan makan dan resultnya alhamdulilah positif bab kata aisy emmm ,dapp!!! hahaha..dengan bangganya mummy share resepi kat sini yer sang…

tips anak cepat bercakap..

ASSALAMUALAIKUM.... alhamdullilah dah berada di kedua minggu terakhir febuari...dah nak msuk bulan mac dah tak lama lagi..cepatyer skang waktu tu berlalu pergi...secepatnya badan mummy ni naik...bilalah nak slim sikit..nak merasa 48 kg balik tak taulah bila nak dapat...risau bila badan,perut ,peha makn membesar tapi kalo nampak makanan tak ada pulak nak risau kalo makan dengan banyakkan...still membedal nasi,makanan yang berlemak tanpa segan silu yang badan tu dah gedempol....mummy,mummy....nak jadi macam big show ker baru nak stop makan???bila lah agaknya nak blaja diet ni ek?? aisy dah lama terlena lepas mummy bagi makan ubat selsema dengan paksa..susah betul nak mamam ubat abak teruna seorang ni..perangai sapalah yang aisy ikut yer..keh..keh..keh....makan ubat dah macam nak melawan musuh lakunya..kena bersilat bagai...aduyai anak kesayangan....kenapalah ikut bab susuh makan ubat tu dr mummy aisy ikut babah yang sangat senang nak makan ubat siap boleh tanpa air dan isap ubat yang pahi…