JellyPages.com

Thursday, February 10, 2011

takde REZEKI anak mummy!!!

 SIAN MUMMY SMAPAI KELUAR AIRMATA DARAH..hehe

 
sekarang mood mummy memang dalam keadaan sedih & kureng sikit...nak call babah...handphone babah tinggal plak dirumah...dalam keadaan mummy yang tengah TING TONG skang ni mmg mummy sangat perlukan babah...babahlah penyuntik semangat hidup mummy ni...
 
nak tahu sebab ape tak baby?mummy tak berjaya dalam inteview mummy awal bulan januari haritu...sedih betul mummy dibuatnya...baru jer mummy tengok secara online..mummy hanya calon simpanan sampai 24 julai 2011 ni...tapi yang peliknya no ic mummy tapi nama bukan nama mummy..entahlah mummy anggap jer takde rezeki mummy agaknya..kalo calon simpanan jawapannya tak dapatlah tu..takde rezeki mummy...takde rezeki kita sekeluarga & takde rezeki anak mummy yg bakal lahir ni nak rasa senang sikit..huhu...
 
cuma sekarang mummy malas nak terlalu pikir kan sangat..besok kita akan ke klinik jumpa doktor..takut penyakit lain plak yang mummy dapat..bahayakan anak mummy dalam perut ni plak nanti...mummy anggap jer ada hikmah disebalik semua ini..takpe rezeki ada dimana2kan...BUMI ALLAH ni luas...mummy janji akan bantu babah untuk kesenangan kita sekeluarga..taknaklah anak mummy ni lahir merasa susahnya hidup macam mummy ngan babah pernah rasakan selamani...moga allah swt bukak pintu rezeki kita sekeluarga ye anak..amin yarobalalamin...




2 comments:

  1. Insyaallah akan ada ruang dan peluang yang lebih luas :)

    *semoga baby dalam tu sihat dan happy

    ReplyDelete
  2. umi:thanks u...tulah rezeki ada dimana2kan...bumi allah ni luas..anak pembawa rezeki utk kedua ibu bapa dia kan :)

    ReplyDelete

luv u comment